Deltagruppen har RAM- avtal med Lidingö stad när det gäller familjerådgivning. Detta innebär att avgiften är subventionerad för dig som är skriven i Lidingö stad.

Familjerådgivningen är subventionerad för dig i Lidingö stad.

Deltagruppen tillhandahåller specialister inom familjerådgivning och terapi. Våra välutbildade familjerådgivare kan snabbt erbjuda er tider dagtid, men även på kvällar och helger. Vi vill att ni ska känna er trygga under familjerådgivningen och därför genomför vi våra möten i trevliga lokaler i bl.a. Danderyd. Lokalerna ligger i anslutning till kommunikationer och dessutom har ni även tillgång till parkering.

Våra specialister inom familjerådgivning arbetar med metoder som bygger på evidens och beprövad erfarenhet. Tillsammans med er lägger vi upp samtalen efter era önskemål och vi är väldigt noga med återkoppling. Som ett resultat blir samtalen så effektiva så möjligt.

Deltagruppen har ramavtal med Lidingö stad, vilket innebär att avgiften är  subventionerad. Kund som önskar familjerådgivning ska kontakta Lidingö stads kundcenter på 08-731 31 32 och få ett kontrollnummer. Detta kontrollnummer ges till familjerådgivaren vid första besöket. Egenavgift: 350 kr.

Vill du veta mer eller boka familjerådgivning?

Skicka ditt meddelande direkt till oss!

Här hittar du oss

Kontakt och förfrågningar:

Växel: 08-603 35 00

Bitr. Enhetschef: Mikael Hedström

Telefon:  070-744 01 16

Enhetschef: Martin Krook

Telefon: 070-744 22 20